Wil jij ook alle studiekosten kunnen aftrekken?

En meer belastinggeld terugkrijgen...

Profiteer optimaal van de aftrekpost voor studiekosten en andere scholingsuitgaven

Bestel het nu en je ontvangt het direct voor slechts €15!
Bekijk hier de preview van Studiekosten Aftrekken - Editie 2013
Heb je vragen of zou je meer informatie willen, neem dan gerust contact met ons op

Van M. Veltrop
Van 8 januari 2013
Plaats Maastricht

Niemand betaalt graag te veel belasting. Toch wordt maar een fractie van de studiekosten afgetrokken, doordat men niet van deze mogelijkheid op de hoogte is of het te ingewikkeld vindt. Voor diegene heb ik het boek Studiekosten Aftrekken geschreven. Hiermee is iedereen in staat alle studiekosten af te trekken en optimaal te profiteren van deze aftrekpost. Dit kan niet alleen een belastingbesparing opleveren op de lange termijn, maar er zelfs toe leiden dat je direct meer per maand te besteden hebt...

Tim is 22, volgt een universitaire opleiding in Utrecht en ontvangt €100 aan studiefinanciering per maand. Hij ontvangt geen andere vergoedingen en naast het betalen van collegegeld was hij €3.500 kwijt aan boeken voor 2012.

Tim, en iedereen in een vergelijkbare situatie, heeft recht op een aftrekpost voor studiekosten van €1.600! Dankzij het invullen van de juiste gegevens bij de belastingaangifte hoeft er over €1.600 van het belastbaar inkomen geen belasting betaald te worden.

Anna en haar echtgenoot Jos zijn een fiscaal partnerschap aangegaan. Beiden werken, maar doordat Anna deels werkt en studeert heeft Jos het hoogste inkomen van de twee. Dankzij haar studie is Anna in staat een aftrekpost van €3.000 te realiseren. Dit levert haar een mooi belastingvoordeel op van meer dan duizend euro. Wordt haar gerealiseerde aftrekpost doorgeschoven naar Jos, dan neemt het belastingvoordeel zelfs met meer dan de helft toe!

Hoe dit kan en welke mogelijkheden je nog meer hebt om je belastingvoordeel zo hoog mogelijk te laten zijn, lees je in het boek Studiekosten Aftrekken. Het boek is direct te bestellen via de hieronder staande link en is te verkrijgen voor de actieprijs van €15. Het mooiste is dat je deze aanschafprijs vanzelf terugverdient dankzij het belastingvoordeel dat je behaald.

Ik wil optimaal kunnen profiteren van de aftrekpost voor studiekosten en andere scholingsuitgaven en ga alle studiekosten aftrekken met behulp van het boek

Wat is Studiekosten Aftrekken?

Met het boek Studiekosten Aftrekken ga je optimaal profiteren van de aftrekpost voor studiekosten. Je komt niet alleen te weten welke studiekosten voor aftrek in aanmerking komen, maar leert ook je aftrek van studiekosten zelf te berekenen. Vervolgens zie je via letterlijke schermafbeeldingen hoe de gegevens op een juiste wijze bij de belastingaangifte worden ingevuld. Zo behaal je een belastingvoordeel van al snel een paar duizend euro.

Bespaar Geld

De aanschaf van dit boek kost je geen geld, maar levert het juist op. Na de aanschaf van het boek, voor de zeer voordelige prijs van slechts €15, kun je direct starten met het berekenen van de aftrekpost die je kunt realiseren. Realiseer je een aftrekpost voor studiekosten, dan bespaar je al snel duizenden euro's aan belasting.
Natuurlijk is het realiseren van een aftrekpost niet voor iedereen weggelegd. Je moet wel daadwerkelijk te maken hebben gehad met onkosten van je studie of cursus. Bovendien moeten deze studiekosten boven bepaalde waarden uitkomen, voordat ze tot aftrek leiden. Feit blijft dat de meeste mensen wel boven deze waarden uitkomen, maar toch niet optimaal profiteren van hun aftrekpost voor studiekosten, doordat ze zich hier niet van bewust zijn. Jij nu wel, profiteer daar van!

Boek Studiekosten Aftrekken kopen en direct ontvangen.

Wat heeft dit boek jou te bieden?

 • Alle studiekosten aftrekken
 • Verzamel alle studiekosten die voor aftrek in aanmerking komen en
  voer ze op als onkosten bij de berekening van uw aftrekpost.
 • Aftrek studiekosten ZELF berekenen
 • Bereken zelf je aftrek van studiekosten, zodat je niet langer afhankelijk
  bent van de overheid en de optimale aftrekpost kunt realiseren.
 • Juiste gegevens op de juiste plaats
 • Je weet welke gegevens waar moeten worden ingevuld, zodat de overheid geen
  reden meer heeft om bezwaar te maken tegen jouw aftrek van studiekosten.
 • Alle relevante cijfers
 • Alle benodigde cijfers zijn in het boek aanwezig.
 • Fiscaal partnerschap
 • Behaal een groter belastingvoordeel dankzij het fiscaal partnerschap.
 • BONUS: Visuele illustratie
 • Letterlijke schermafbeeldingen van het digitale belastingaangifte programma
  worden getoond, zodat je zeker weet dat de aangifte correct is ingevuld.


Een boek dat zichzelf terugbetaalt voor slechts €15!

Jolanda stopt na drie jaar met haar hbo opleiding, zonder deze te voltooien. Als gevolg hiervan wordt haar prestatiebeurs definitief niet omgezet in een gift en moet ze deze schuld met rente gaan terugbetalen. Een hele kostenpost, maar gelukkig kan ze hierdoor wel een hogere aftrekpost voor studiekosten realiseren. De aftrek die ze in voorafgaande jaren is misgelopen, doordat ze toen nog studiefinanciering ontving, mag ze namelijk nu alsnog invullen.

Heb jij te maken met een vergelijkbare situatie, waarin de prestatiebeurs definitief niet is omgezet in een gift, dan moet je zeker het boek Studiekosten Aftrekken lezen. Deze situatie wordt namelijk uitgebreid in het boek behandeld. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe het definitief niet omzetten van de prestatiebeurs in een gift leidt tot de realisatie van een extra hoge aftrekpost.
Of ken je iemand die met het hierboven genoemde te maken heeft gehad, stuur diegene dan snel een link naar deze webpagina. Men zal je er dankbaar voor zijn.

Preview van Boek

Om een indruk te krijgen van hoe het boek er van binnen uitziet, kun je de preview van het boek downloaden.

Overtuigd

Het boek Studiekosten Aftrekken is een e-boek en wordt via internet besteld. Dit betekent dat je het boek direct ontvangt en kunt gaan beginnen. Na het klikken op de link ga je naar Paypro waar de betaling veilig zal worden afgehandeld via PayPal of iDEAL. Direct na betaling zal je het boek ter beschikking krijgen.

Binnen 30 dagen niet tevreden over het boek Studiekosten Aftrekken, dan krijg je het aankoopbedrag terug.

Niet goed, geld terug

Ben je na 30 dagen niet tevreden over het boek, dan krijg je gewoon je geld terug. Wij willen namelijk alleen tevreden klanten en wij zijn er bovendien van overtuigd dat het boek aan je verwachtingen voldoet.


BONUS

Het boek bevat tijdelijk een handige bonus met letterlijke schermafbeeldingen van het digitale belastingaangifte. De belastingaangifte zal stap voor stap doorlopen worden en ieder onderdeel is voorzien van duidelijke afbeeldingen. Zo weet je zeker dat jouw belastingaangifte op een correcte wijze is ingevuld en dat je geen belastingvoordeel meer laat liggen.

Actieprijs

Neem het boek nu mee voor slechts €15. Met de belastingaangifte van 2013 in zicht zal de vraag gaan stijgen en zo ook de prijs. Profiteer daarom nu van deze aantrekkelijke prijs.

Actie: Tot 7 april is dit boek in prijs verlaagd van €22, naar

€15

(Deze prijs geldt alleen voor de volgende 21 exemplaren)

Succes met je belastingaangifte,
Ondertekend door M. Veltrop